2016. máj 22.

Megállni tilos

írta: Hálomlábú Kobla
Megállni tilos

Fotó: Birtalan Zsolt

Lássuk be, hogy tényleg elég nehéz megpihenni manapság. Folyton csak menni, menni kell! Kifejezetten csodaszámba megy, amikor az ember rábukkan egy zsebkendőnyi területre, ahol nincs kirakva  a megállni tilos tábla. Jellemzően nem is hisszük el, hogy találtunk egy ilyen zugot, ha meg mégis, akkor két percen belül megjelenik egy forma, aki leüvölti a fejünket, hogy húzzunk már el onnan anyánkba, (aki egy véresszájú femináci szopórongy) és sürgősen keveredjünk vissza a forgatagba, mert hogy mindenki ott csapatja és különben is, mik vagyunk mi, hogy ki akarunk kapcsolni két percre? Elmondom, hogy mik: optikai tengelyeken lógó gyíkemberek, installáció manuál, akik egy pszichológiai kísérletben vesznek részt, bezárva egy súlyosan génmanipulált laborba, amire az van kiírva, hogy MAGYARORSZÁG, MEGÁLLNI TILOS!
(morpho)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Megállni tilos. Itt is. Hát persze, pedig jó lenne már megállni! Elegem van már ebből a jópofa alakból, aki vagyok, aki mindig mosolyogva várja a következő kuncsaftot. Király jeligére, igen. (mosoly) Ó, hát persze. (mosoly) Tudok egy jó helyet, persze. (mosoly) Ez például egy mélygarázs, és tudom, hova nem lát be a kamera. (mosoly) Nem gondolod, hogy ezért plusz pénzt kérek. (mosoly) Nálam ez benne van az árban. (mosoly) Extrákat is tudok szerezni, persze. (mosoly) Bármit és bárkit. (mosoly) Itt is vagyunk. Gyorsan, gyorsan. Tessék, köszi. (mosoly) Remélem, találkozunk még. (mosoly) De ha összejön a pénz az új autóra, tényleg megállok. Leállok mindenről és kiszállok a buliból. (mosoly)
pihe

 

Szólj hozzá

pihe (morpho) Birtalan Zsolt