2016. ápr 17.

Figyelem

írta: Hálomlábú Kobla
Figyelem

Fotó: Szász Zita

Ne sírj élettelen barátom, ne sírj. Tudom, hogy nehéz, illetve honnan tudnám, de ilyenkor ezt kell. Örülj neki, hogy nem azzal kezdtem, hogy maaaj dazidőő. Mindent ki lehet bírni, mindent ki is kell bírni. Kicsit átdörzsöllek lenolajkencével, a szívedet visszaragasztjuk, a karodat meg újraöntöm.  A macskapisa meg kifejezetten pásszol a kabátodhoz. Mirci neked meg az anyádúristenit, hogy mindig szétbaszol valamit vagy valakit ebben a lakásban. Tartsd kordában az ösztöneid, mi is mind azt tesszük.
vi

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Csak arra kérték: konszolidált nászajándékot találjon ki, mint például turmixgép vagy kristályváza. Ő természetesen megígérte, de már akkor sejtette, hogy valami egészen újjal és szokatlannal fog előállni. Tény: már maga a főpróba is rosszul süt el, mert a macskája fejvesztve menekült, pedig még csak a kellékek egy részét vett elő a nagy attrakcióhoz. Egy aprócska Yoda szobrot, amely a bölcsességet és az áradó nyugalmat szimbolizálta, amely a legjobban hiányzik a mindennapokból. Így ő tetőtől-talpig ádámkosztümben bikaként rohangált a vörös posztót lengető Yoda körül, majd a küzdelemben teljesen kimerülve, a sokemeletes esküvői torta mellett hosszas haláltusa után halt volna meg.
A macska nem jött haza négy napig, az unokatestvére meg halálosan megfenyegette, ha valamilyen „szokatlan” dologgal áll elő a nagy napon.

 

Szólj hozzá

vi Szász Zita